این دمنوش‌های گیاهی را حتما امتحان کنید

این دمنوش‌های گیاهی را حتما امتحان کنید

دمنوش‌های گیاهی این دمنوش‌های گیاهی را حتما امتحان کنید

 

نوشیدن یک چای گرم پس از یک روز کاری سخت، چیزی است که کمتر کسی می‌تواند آن را رد کند. معمولا وقتی کسی ناراحت و یا دچار مشکلی است، نوشیدن چای، او را تا حدی آرام می‌کند. البته بیشتر مردم به نوشیدن چای‌های سیاه و یا سبز عادت دارند و این دمنوش‌ها فوایدی چون بالا بردن سوخت و ساز بدن تا ضدپیری دارند. اما دمنوش‌های دیگری نیز وجود دارد که فواید متعدد دیگری به همراه دارند.
دمنوش‌های گیاهی فواید بسیاری، از آرام کردن سیستم عصبی گرفته تا بالا بردن انرژی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است:

دمنوش دارچین
این ادویه برای کنترل قند خون بسیار مفید است و آن را در حالت متعادل قرار می‌دهد. دارچین حتی می‌تواند اشتیاق به مصرف شکر را بسیار کم کند و همچنین برای حال روحی بسیار خوب است. می‌توانید همراه با چای سیاه، آن را دم کنید و یا خود دارچین را به تنهایی در آب جوش ریخته، دم کرده و مصرف کنید.

بیشتر بخوانید:  چطور می توان گوشت قرمز نخورد؟

 

دمنوش بابونه
بابونه گیاهی بسیار آرام بخش است و مصرف آن در شب، خواب آرام و راحتی برایتان فراهم می‌کند. آن تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و به هضم غذا کمک می‌کند. بابونه با آرام کردن عصب‌ها می‌تواند از دردهای معده بکاهد. کمی گل بابونه را درون آب جوش در یک قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم، دم کنید.

دمنوش‌های گیاهی 2 این دمنوش‌های گیاهی را حتما امتحان کنید

بابونه گیاهی بسیار آرام بخش است

دمنوش زردچوبه
این ادویه حافظه را تقویت می‌کند و برای حال روحی بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده که ضدالتهاب و آنتی اکسیدانی قوی است. برای تهیه دمنوش زردچوبه، کمی زردچوبه را با دارچین را درون آب جوش ریخته و بگذارید مانند چای دم بکشد. سپس با عسل میل کنید.

دمنوش زنجبیل
این گیاه حرارت بدن را بالا می‌برد و بعد از صرف غذا، به هضم آن کمک می‌کند و اگر کسی پرخوری کرد می‌تواند دل درد او را آرام کند. این گیاه برای ناراحتی‌های قلبی و همچنین حالت تهوع زنان باردار نیز مفید است. در ضمن فشار خون را بالا می‌برد. پودر زنجبیل را با ۱ تا ۲ لیوان آب جوش دم و با عسل میل کنید.

بیشتر بخوانید:  خواص درمانی زيره سياه

 

نوشته این دمنوش‌های گیاهی را حتما امتحان کنید اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی

شلغم و عسل برای سرماخوردگی خواص شلغم و عسل در فصل زمستان شلغم به طور مكرر در آشپزی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد و گفته می شود به عنوان خلط آور برای بیماری های تنفسی عمل می كند. در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا ، ما داروی مدرن را تحسین می کنیم که به ما هدیه هایی مانند شربت سرفه و ایبوپروفن می دهد. اما طبیعت چیزهای زیادی برای ارائه دارد. فرهنگ های مختلف هزاران سال است که به دنبال درمان در محیط پیرامون خود هستند و فرصت کافی برای آزمون و خطا وجود دارد. شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد است. ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود. در دوران قرون وسطی ، شلغم به عنوان یک سبزی محبوب که اغلب توسط طبقه پایین اقتصادی مصرف می شود ، در اروپا مشهور شد. امروزه شلغم به طور گسترده ای در غذاهای متنوع میل می شود و به عنوان عضوی از خانواده چلیپایی ها از ارزش غذایی..